Boieng, Boieng

Data premierei  5 septembrie 2011

28 și 29 mai

de Marc Camoletti

Descriere 

“Boeing Boeing” de Marc Camoletti, este comedia care a cucerit întreg, intrînd chiar și în Guinness Book of Records drept cea mai produsă comedie franțuzească din toate timpurile.
Bernard, personajul principal al piesei “Boeing, Boeing”, este un arhitect de succes, care are trei logodnice, toate stewardese, de naționalitați diferite, și fiecare crezînd că ea este unica în viaţa lui. Astfel, spectatorii se vor îmbarca într-o călătorie amuzantă și plină de coincidențe neașteptate în care vor trăi la intensitate maxima o zi din viața nebunească a lui Bernard, micul paradis al căruia, funcționează la perfecție: trebuie doar să gestioneze bine calendarul de zboruri și să beneficieze de ajutorul Bertei, menajera sa fidelă.

Vizita neașteptată a vechiului său prieten Robert și trecerea stewardeselor pe un nou avion Boeing, dă peste cap toate orarele de zbor, îi poartă pe protagoniști într-un haos nebun și amuzant, plin de coincidențe neașteptate, care vor servi publicului o uriașă porție de rîs…” Nu iubi în glumă și nu iubi glumind…

Echipa de creaţie

Regia – Mihai Ţărnă

Asistent de regie- Vitalie Jacotă

Scenografie şi Vestimentaţie – Adrian Suruceanu

Selecţia muzicală – Mihai Ţărnă

Traducerea şi adaptarea textului – Tudor Ţărnă

Pictor Lumini – Eduard Chiperco

Regie Sunet – Vlad Vascan